Search
Close this search box.
header Wie zijn Wij
  1. Hetsen & Visschers
  2. >
  3. Wie zijn wij

Wie wij zijn.

Acteursbureau Hetsen & Visschers is een professioneel en dynamisch bureau met ruim 30 jaar ervaring. Wij richten ons op het inzetten van professionele trainingsacteurs, trainers en co-trainers voor organisaties. Onze missie is om mensen via spel en theater te inspireren en uit te dagen om opnieuw naar hun eigen handelen en gedrag te kijken. Met de focus op het realiseren van concrete resultaten door middel van effectieve interactie en een praktische aanpak brengen wij de beleving en motivatie terug in je organisatie of training.

Snel, deskundig en op maat!

We beschikken over een groot professioneel team van ruim 70 ervaren trainingsacteurs, theatermakers en trainers met een diverse achtergrond. Ze zijn thuis in verschillende sectoren en kunnen daarom een breed scala aan situaties uitbeelden. Wij zijn nieuwsgierig naar je organisatie en naar wat je nodig hebt, we zullen samen de tijd nemen om te kijken welk aanbod en expert daar het beste bij past. 
Hetsen & Visschers zet zich met plezier voor jou en je organisatie in! 

Creatief en resultaatgericht in aanpak en oplossingen.

Betrokken, meedenkend, praktijk- en resultaatgericht.

Per vraag adviseren we het beste aanbod en zetten we met zorg de meest passende expert trainingsacteur(s), trainer(s) en/of theatermaker in. Maatwerk passend bij de klant, deelnemersgroep, branche, thema en regio.

Advies, organisatie en planning op kantoor



We Are Family.

Denise Roks profielfoto

Denise Roks

Energiek – Betrokken – Ondernemend

Denise heeft een passie voor ontwikkeling van mensen, blaast graag levensenergie in bedrijven en leidt het bureau met plezier. Zij stelt kritische vragen en verleidt opdrachtgevers om te kiezen voor een andere aanpak. 

Birgit Hetsen & Visschers

Birgit Segeren

Enthousiast - Betrokken - Organisatie

Birgit zet met veel plezier de juiste trainingsacteur en/of (co)trainer in, altijd passend bij de vraag. Met haar organisatietalent en enthousiasme zorgt zij dat alles tot in de puntjes geregeld is. Met als resultaat een optimale klantbeleving.

Marjolein Hetsen & Visschers

Marjolein de Jong

Projectmatig – Teamspeler - Generalist

Marjolein is een snelle denker die zich verplaatst in de ander en daarmee gaat voor maximaal resultaat. Zij heeft hart voor leren en ontwikkelen en weet uit eigen ervaring dat dit niet zonder praktijkgericht ervaringsleren kan! Haar brede achtergrond in onder andere projectmanagement, organisatieadvies en training/coaching maakt haar breed inzetbaar op ons bureau.

Tamara Hetsen & Visschers

Tamara van Roon

Creatief – Enthousiast- Verbindend

Tamara (zzp) ondersteunt ons in drukke tijden. Zij is sterk in organiseren en ondersteunen van de klantbehoefte. Tamara is enthousiast en oplossingsgericht en helpt het overzicht bewaren voor ons als bureau en voor onze klanten. 

Het team: creatief adviseurs, expert trainingsacteurs, co-trainers en theatermakers

Ons team in het werkveld bestaat uit circa 70 professionele, betrokken trainingsacteurs, (co-)trainers en theatermakers door het hele land. Per opdracht selecteren we op maat en zetten zoveel mogelijk regionaal in. Niet de agenda, maar de kwaliteit en een goede match is voor ons leidend! Ook denken onze creatief adviseurs graag met je mee over interactieve werkvormen, aanbod en oplossingen voor jouw vraagstuk.

Interactief, praktijk- en resultaatgericht ontwikkelen en leren met de inzet van onze trainingsacteurs en co-trainers!

De trainingsacteurs en (co-)trainers van Hetsen & Visschers zijn:

Deskundig en zeer ervaren als trainingsacteur en/of co-trainer.

Expert op 1 of meerdere terreinen, thema's, deelnemersgroepen en branches.

In het bezit van een passende opleiding en kwaliteiten die een professioneel trainingsacteur of co-trainer nodig heeft.

Prettig en laagdrempelig om mee te werken.

Ervaren in het creëren van een prettige en veilige sfeer om te leren.

Combineren inhoud en humor waardoor leren en ontwikkelen leuk wordt.

Onze klanten over ons.

Edit Template