Voorstelling de Verbinding

  1. Hetsen & Visschers
  2. >
  3. Wat wij doen
  4. >
  5. Voorstelling de Verbinding

Voorstelling de Verbinding

Meer informatie over onze nieuwe voorstelling ‘De Verbinding’ volgt hier binnenkort!

Geregeld maken we interactieve voorstellingen over onderwerpen die ons in het werk en privé raken. Naast de voorstelling ‘Laaggeletterd’ hebben we onlangs de première gehad van onze nieuwe voorstelling ‘De Verbinding’. Deze reacties waren erg enthousiast en leverde nieuwe inzichten op voor de praktijk van alledag.

Voor wie in de voorstelling De Verbinding  

Deze voorstelling is vooral bedoeld voor medewerkers van gemeenten (klantmanagers), werkgevers, professionals en vrijwilligers van het sociaal domein, de gezondheidssector, taalhuizen, bibliotheken, het onderwijs en de kinderopvangorganisaties en alle andere organisaties die te maken hebben met de nieuwkomer/statushouder, de NT2’er ( Nederlands als 2e taal).

De voorstelling De verbinding, maakt het onzichtbare zichtbaar!

De Verbinding is betrokken, lichtvoetig, interactief en met de nodige diepgang. Er komen diverse thema’s op het terrein van de communicatie  tussen de professional en de nieuwkomer aanbod.

Interesse?

Wilt u meer weten over deze voorstelling en wat de inzet hiervan voor u en uw organisatie kan betekenen?  Meld u zich dan gerust aan voor de mailing door een e-mail te sturen naar info@hetsen-visschers.nl o.v.v. De Verbinding.