Search
Close this search box.
  1. Hetsen & Visschers
  2. >
  3. Voor Trainers

Voor trainers.

Wij bieden professionele ondersteuning aan trainers met onze trainingsacteurs, trainers en co-trainers. Zij kunnen zowel als acteur in de training als trainer optreden, waardoor ze direct kunnen reflecteren op de gespeelde situatie. Ons diverse aanbod kan worden ingezet tijdens trainingen, workshops, assessments, coaching en andere evenementen,

Onze trainingsacteurs zijn expert op de vraag en de branche en kunnen je ondersteunen in het creëren van een praktisch, prikkelend en resultaatgericht programma. Hier ben je op de juiste plek!

Bent u op zoek naar professionele trainingsacteurs?

Onze trainingsacteurs zijn uniek, interactief en gericht op concreet resultaat.

Vind de perfecte trainingsacteur voor jouw specifieke behoeften met onze selectie van diversiteit aan professionals. Onze trainingsacteurs zijn experts in één of meerdere gebieden en sommigen kunnen zelfs fungeren als co-trainer voor zelfstandige groepswerk.

Co-trainers zijn acteur én trainer in 1 persoon!

De (co-)trainers, trainer-acteur, die we inzetten, zijn expert op jouw vraag en op diverse manieren interactief inzetbaar.

Maak je training of vergadering een succes met onze unieke aanpak: verbind theorie met praktijk door intensieve oefening in kleine groepen en profiteer van onze expertise. Kies voor effectiviteit!

We helpen je graag!

We helpen u graag!