Search
Close this search box.
  1. Hetsen & Visschers
  2. >
  3. Nieuws
  4. >
  5. Verzuimgame bij Wasco

Verzuimgame bij Wasco

Verzuimgesprekken voeren valt niet altijd mee. Wat mag je wel vragen, wat mag je niet vragen en hoe krijg je je medewerker weer zo snel mogelijk aan het werk? Voor beginnend vestigingsleiders ondersteunden we Wasco met de verzuimgame. In hun zelf ontwikkelde 8-daagse interne doorgroeiprogramma verzorgden we 1 dag met als thema Verzuim.

HR-coördinator Birgit van der Burg aan het woord:
“Het verraste ons dat deze manier van trainen veel interactiever is; de “taaie materie” wordt op een leuke, interactieve manier overgedragen waardoor het beter en sneller beklijft bij de deelnemers. nemen. Het is geen saaie PowerPoint presentatie, maar een game om te leren over het verzuim. Op deze manier kunnen deelnemers het direct in de praktijk brengen omdat ze in het werk te maken krijgen met verzuim!”

Wasco is groothandel in verwarming, sanitair, airconditioning, ventilatie en onderdelen. Wasco heeft twee grote distributiecentra en 34 vestigingen.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie en de inzet van de verzuimgame? Laat het ons dan weten. We denken graag met je mee.

Recente artikelen

Blijf vooraan staan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.