Search
Close this search box.
  1. Hetsen & Visschers
  2. >
  3. Nieuws
  4. >
  5. Ons werk
  6. >
  7. Veiligheid op de agenda!

Veiligheid op de agenda!

Veiligheid en veiligheidscultuur staat bij vele bedrijven hoog op de agenda!   

Nul-incidenten aanpak! Veiligheid voorop!

Gelukkig is veilig werken en werken aan een veiligheidscultuur voor de meeste BRZO-bedrijven heel belangrijk. Vele bedrijven zijn volop bezig met veiligheid vergroten, dag in, dag uit. Dit is een stevige uitdaging naast alle andere uitdagingen waar bedrijven voor staan. De meesten hebben alle noodzakelijke maatregelen op technisch en technologisch gebied in orde om de veiligheid te borgen.

Dan blijft over: de menselijke factor. Veiligheidsgedrag en Veiligheidscultuur zijn belangrijke factoren die van invloed zijn op de veiligheidsprestaties. We ervaren dat de meeste bedrijven dit wat lastiger vinden om te beïnvloeden. Laat nu net het gedeelte van veiligheid, waarbij het gaat over veiligheid en gedrag beïnvloeden, ons werk zijn! Daarbij ondersteunen we u en uw medewerkers graag.

Hoe spreek je aan op veilig gedrag?

Sinds 2006 verzorgen wij interactieve workshops en veiligheidstrainingen met senior trainingsacteurs bij BRZO-bedrijven rond leidinggeven bij veiligheid en het op een positieve wijze aanspreken bij onveilige situaties en gedrag, voorbeeldgedrag, etc.
We doen dit voor managementteams en ook voor operators en contractors. Situaties uit de praktijk van alledag komen tijdens de workshops aan de orde. We wisselen serieuze zaken af met humor.  Ook weerbarstige praktijken worden in onze trainingen over veiligheid niet geschuwd. Het mooie is dat door deze laagdrempelige aanpak resultaten bereikt worden. We bieden altijd een aanpak op maat, passend bij de deelnemers. Inzet als expert trainingsacteur veiligheid naast HR of uw als trainer of zelfstandig met de inzet van onze expert trainer- acteurs.

Meer over onze ervaringen in het thema Veiligheid lees u hier.

Ik wil meer informatie over het aanbod veiligheid

 

MAIL ONS MET JE VRAAG! BEL ONS VRIJBLIJVEND MET UW VRAAG.

Recente artikelen

Blijf vooraan staan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.