Regionale inzet

Wij zijn werkzaam door het hele land en zetten regionaal in. Dit is mogelijk door ons landelijk dekkend netwerk en de diversiteit in acteursprofielen. Regionaal inzetten houdt de reiskosten beperkt. Groot voordeel is daarnaast dat wij hiermee aansluiten bij de cultuur, mentaliteit en dialect/taal van de klant/doelgroep.

Zo heeft Hetsen & Visschers professionele trainingsacteurs en (co-) trainers in voor:

Heeft u als trainer/opdrachtgever andere wensen, bijvoorbeeld voorkeur voor een bepaalde acteur die meereist door het land, dan kan dat uiteraard ook.

Inzet van trainingsacteurs door Hetsen & Visschers
Ons bureau verzorgt al meer dan 25 jaar de inzet van ervaren trainingsacteurs in de profit en non-profitsector in alle branches. Bij trainingen, workshops, regietheater, games, interactieve bijeenkomsten. Wij vinden het belangrijk dat onze trainingsacteurs samenwerkingsgericht en ondersteunend zijn aan de trainer, inhoud en humor hebben én laagdrempelig in het contact zijn met de deelnemers. 

Thema's van zeer uiteenlopende aard met passende inzet
Per klant, opdracht en branche zetten wij de meest passende trainingsacteur in. Onze acteurs zijn allen expert trainingsacteurs, zeer ervaren en worden voortdurend geëvalueerd door trainers en opdrachtgevers. Hun bijdragen worden hoog beoordeeld en ervaren als positief en van hoge kwaliteit.