Trainingacteurs

Professionele trainingsacteurs gezocht bij uw training, assessment, bedrijfstheater, e-learning e.d.?

Onze trainingsacteurs zijn divers, interactief, praktijk- en resultaatgericht. 
Steeds kijken we wie de meest passende trainingsacteur is bij bijvoorbeeld uw training, assessment, bedrijfstheater, regietheater, film, e-learning, game e.d.. We hebben een mooie diversiteit in trainingsacteurs in de loop van de jaren geselecteerd, expert op 1 of meerdere terreinen, waarvan een aantal ook als co-trainer (trainer én acteur in 1 persoon) ingezet kunnen worden. Zelfstandig werken in 1 of meerdere (kleinere) groepen is daarmee mogelijk.
Ze zijn ervaren met de diverse ondersteunende theorieën en modellen.

Trainingsacteurs, een match op maat

Per opdracht een match op maat. Een trainingsacteur en/ of co-trainers (trainer-acteur in 1 persoon) passend bij het thema en de deelnemersgroep van een bedrijf. 

Niets is zo vervelend voor een trainer als de trainingsacteur niet voldoet, het thema niet beheerst of de rol niet realistisch speelt. Kwaliteit en expertise staan bij ons daarbij voorop, niet een planning. Dát maakt dat spel en inhoud geloofwaardig zijn voor de deelnemers. Bijvoorbeeld bedrijfsacteurs zijn trainingsacteurs die ervaring hebben met het bedrijfsleven. Zij spreken de taal, verbaal en non-verbaal in gedrag, van bijv. logistiek medewerker, productiemedewerker, verkoper tot leidinggevende en manager. Zo kun je ook trainingsacteurs in de zorg onderscheiden. Daar is een andere cultuur en inhoud aan de orde. Deze trainingsacteurs hebben affiniteit met de zorg en hebben veelal daarnaast ook een achtergrond in de zorg. Zij weten wat er speelt en gebruiken dat in hun rol om deze realistisch vorm te geven. Hetzelfde geldt voor werken in het onderwijs of andere branches met specifieke thema's als veiligheid, agressie, klantgerichtheid e.d.. 

We zorgen altijd voor een match op maat met geselecteerde acteurs per thema en opdracht. Daarin onderscheiden we ons van andere bureaus, zo horen we met grote regelmaat van zowel acteurs als klanten. Voortdurend wordt de inzet geëvalueerd met de opdrachtgevers. Dit maakt dat we ieders kwaliteiten goed in beeld hebben en daarmee ook goede matches kunnen maken naar wens van trainers en klanten. 

Expert trainingsacteur inhuren, expert op één of meerdere thema's en de branche van uw vraag 

Trainingsacteurs die affiniteit en werkervaring hebben met de vragen vanuit het bedrijfsleven, de zorgsector, de (zakelijke) dienstverlening, de medische sector, het onderwijs, de vervoerssector en/of (semi-)overheid. Ons team is daarom divers qua leeftijd, geslacht, type, profiel, achtergrond e.d. Wat ze gemeen hebben is onze selectie op kwaliteit: in spel, samenwerking, betrokkenheid, voorbereiding en kennis.

Expert op de vraag. Niet iedereen kan alles. We hebben teams rond expertiseterreinen.
Bijvoorbeeld (co-)trainers en trainingsacteurs agressie, trainingsacteur communicatie, trainingsacteur leidinggeven, trainingsacteur feedback, trainingsacteur verzuim, trainingsacteur assessment, trainingsacteur veiligheid, trainingsacteur laaggeletterdheid, trainingsacteur lastige oudergesprekken enz. enz.
De expert trainingsacteurs zijn zeer ervaren en kunnen ook als (co) trainer, trainer-acteur in 1 persoon, ingezet worden bij uw vraag.

Online trainen trainingsacteurs

Daarnaast hebben we een groot aantal trainingsacteurs en desgewenst (co-) trainers die ook ervaren zijn online als trainer-acteur. Zij werken in de diverse trainingen online met het thema en werkvormen interactief. 
Meer info online trainen?

Trainingsacteurs meertalig en divers in profiel 

 • Mannen en vrouwen 
 • Jongere en oudere trainingsacteurs en (co)-trainers 
 • Allochtone en autochtone trainingsacteurs en (co)-trainers
 • Meertalige trainingsacteurs en (co)-trainers
 • Diverse expertise terreinen en ervaren met de diverse branches
 • Diversiteit in profielen

Trainingsacteurs regionaal inzetbaar heeft voordelen

 • Aansluiting bij de cultuur 
 • Kennis van taal en dialect van de regio
 • Minder reiskosten

Professionele trainingsacteurs geloofwaardig in gedrag en spel

 • Opgeleid als trainingsacteur met HBO/Academisch werk- en denk niveau 
 • Gericht op leerwensen en leren door ervaren en doen, inhoud en humor 
 • Een goede verbinding tussen de praktijk van alledag met korte ondersteunende theorie 
 • Constructief feedback 
 • Ervaren met interactieve werkvormen en ondersteunende gedragsmodellen en theorieën.
 • In het contact met laagdrempelig, betrokken en klantvriendelijk.

Trainingsacteurs tarieven

De tarieven van trainingsacteurs zijn verschillend en is afhankelijk van de inzet. Als trainingsacteur of als co-trainer?
Wilt u een start met regietheater erbij, voor u op maat gemaakt? 
Wilt u weten wat de kosten, de tarieven zijn bij Hetsen-Visschers.nl
Vraag een offerte trainingsacteurs tarieven.

U kunt onze expert trainingsacteurs op diverse manieren inzetten:

 1. Bijvoorbeeld onder leiding van en in samenwerking met een trainer. 
 2. Zelfstandig werkend in de rol van (co-)trainer. Een co-trainer is een ervaren senior trainingsacteur én teven ervaren trainer in 1 persoon. 

Trainingsacteurs bij Agressie en Veiligheid 

Trainingsacteurs bij Veiligheid in het onderwijs 

Veelgehoorde reacties van klanten:

"Een leuke manier van leren, andere ervaringen opdoen en geen saaie statische sessies!"

"Gewerkt met diverse acteurs, verschillend maar altijd zijn ze goed, deskundig en passend bij de vraag. En niet onbelangrijk: goed voorbereid en prettig in de samenwerking."