Trainingen

Willen, weten, kunnen en doen!

We gaan samen aan de slag op een effectieve en leuke manier met leerdoelen en leerwensen.
Onze trainingsacteurs en co-trainers ondersteunen tijdens uw trainingen en workshops de deelnemers:

  1. in het krijgen van inzichten en versterken van gedrag en vaardigheden.
  2. door de verbinding te leggen tussen de theorie en de alledaagse praktijk.

U kunt rekenen op een hoge kwaliteit!
Per training zetten we gericht expert trainingsacteurs en co-trainers (trainer en acteur in 1 persoon) in op de diverse expertise terreinen, branches en vragen. Dit is mogelijk doordat we werken met expert trainingsacteurs en co-trainers op diverse terreinen, branches en vragen. 

!! ONLINE TRAINEN MET EEN TRAININGSACTEUR !!
Het online trainen is mogelijk en toepasbaar op diverse thema’s zoals bijvoorbeeld online verzuimtraining, online training inzetbaarheid, online training laaggeletterdheid, online training agressie, online training stresshantering, online training traumaverwerking, online training klantgerichtheid, online training feedback en feedforward, online training rond veiligheid en aanspreken, enz.

Hebt u of uw klant een (nieuwe) vraag?
We vinden het leuk om desgewenst suggesties te doen, mee te denken in werkvormen en aanpak. In de loop van de jaren hebben we vele trainingen en workshops (mee) verzorgd. 

"Deelnemers kunnen de volgende dag één of meerdere verbeteringen toepassen en ontdekken wat de effecten zijn van ander en nieuw gedrag!" 


!! NIEUW !! 
VR-Training omgaan met emotie en agressie.

Op een interactieve wijze gaan deelnemers aan de slag met een VR-bril op. Zij ervaren zelf en onderzoeken met werkvormen diverse agressie en emotie scenario’s. Daarna oefenen ze met een ervaren trainingsacteur agressie. Meer weten over deze Agressie training?

Thema's

Lees verder >

Agressie training met VR-bril!

Lees verder >