Search
Close this search box.
  1. Hetsen & Visschers
  2. >
  3. Training acteurs inhuren

Training acteurs inhuren

Wilt u een training acteur(s) inhuren bij uw (online) trainingen, workshops, games, assessments, bedrijfstheater, bedrijfsfilm, e-learning, interactieve bijeenkomst, mystery guest of kick-off? 

Vindt u het belangrijk dat de trainingsacteurs:

  • Uw medewerkers ervarend leren? 
  • De theorie wordt gelinkt aan de praktijk van alledag? 
  • Dat u online kunt oefenen met de trainingsacteurs
  • Uw medewerkers bepaalde vaardigheden en competenties versterken door vooral te oefenen met realistisch spel? 
  • De trainingsacteur ervaren is in het geven van passende en opbouwende feedback op maat, in en uit de rol? 
  • De trainingsacteur een professionele acteur is met een ruime ervaring als trainingsacteur? 

U kunt bij ons grote diversiteit aan expert trainingsacteurs inhuren

Regionale acteursinzet 
We beschikken over een landelijk dekkend netwerk van meer dan 60 ervaren geselecteerde professionele trainingsacteurs en co-trainers met expertise op de diverse terreinen. Daardoor is maatwerk per opdracht en acteursinzet veelal per regio mogelijk. Het inzetten van regionale trainingsacteurs heeft voordelen. De acteur heeft meer kennis van de cultuur, de taal, de wijze van communiceren en feedback in een regio. Ook zijn de reiskosten lager met regionale inzet. 

Bij Hetsen & Visschers vindt u expert trainingsacteurs en co-trainers (trainer en trainingsacteur in 1 persoon) naar uw wens, passend bij uw vraag, de sector en ervaren met het thema. Extra informatie?

“Tot op heden heb ik alleen maar goede ervaringen met de acteurs en actrices van Hetsen & Visschers. Ze zijn flexibel. Goed voorbereid. Spelen hun rol goed en realistisch en geven binnen de kaders goede feedback.” 

Wilt u de beste training acteurs inhuren? Dan is Hetsen & Visschers uw partner! Klik op de onderstaande button om direct contact op te nemen.