Over ons

Snel, deskundig en op maat!

Met onze ruim 30 jaar ervaring zetten we ons graag voor u in. We hebben plezier in ons werk en zijn trots op ons team van ruim 60 professionele trainingsacteurs en co-trainers en op onze leuke en jarenlange samenwerkingen met trainers, trainingsbureaus en de grote klantenkring uit de diverse branches en sectoren. We nemen zorgvuldig uw vraag of wens in rond een training, thema, ontwikkeling of situatie. Klanten geven aan dat we:

  • Creatief en resultaatgericht in aanpak en oplossingen zijn.
  • Betrokken, meedenkend, praktijk- en resultaatgericht.
  • Per vraag met zorg de meest passende expert trainingsacteur(s) en/of co-trainer(s) inzetten. Maatwerk passend bij de klant, deelnemersgroep, branche, thema en regio.

Advies, organisatie en planning op kantoor

​Denise Roks
Energiek – Betrokken – Ondernemend

Denise heeft een achtergrond als strategisch communicatieadviseur en werkte in diverse branches als extern adviseur. Vanuit deze achtergrond heeft zij een passie voor organisatieontwikkeling. Training en opleiding, oefenen en ervaren, continu leren, draagt in haar ogen daar 100% aan bij! Denise leidt het bureau sinds 2021 en zet zich graag in om van alle betrokken partijen tevreden klanten te maken! Intern én extern.

Birgit Segeren
Enthousiast - Betrokken - Organisatie

Birgit zet met veel plezier de juiste trainingsacteur en/of (co)trainer in, altijd passend bij de vraag. Met haar organisatietalent en enthousiasme zorgt zij dat alles tot in de puntjes geregeld is. Met als resultaat een optimale klantbeleving.

Marjolein de Jong
Projectmatig – Teamspeler - Generalist

Marjolein is een snelle denker die zich goed kan verplaatsen in de ander. Ze wil altijd gaan voor maximaal resultaat, kan goed ondersteunen maar ook kritisch meedenken. Marjolein heeft hart voor leren en ontwikkelen en weet uit eigen ervaring dat dit niet zonder praktijkgericht ervaringsleren kan! Haar brede achtergrond in onder andere projectmanagement, organisatieadvies en training/coaching maakt haar breed inzetbaar op ons bureau.

Jantine van Wingerden
Nauwkeurig – Effectief - Verbindend

Jantine (zzp) ondersteunt ons in drukke tijden. Zij is sterk in het organiseren van processen en kijkt altijd naar verbetering. Van organisaties en mensen. Jantine is enthousiast en staat bewust in het leven. Met haar luisterend oor staat ze graag voor u klaar!

​Jan Hetsen
Analytisch - Creatief - Humoristisch

Jan richtte samen met Cobie het bureau op. Met zijn ervaring als manager en de opleiding Docent Drama en Regieopleiding is hij jarenlang trainer, co-trainer en trainingsacteur geweest bij de zeer diverse organisaties en branches rond de vele thema's. Jan is analytisch, creatief in denken en schrijver van bijvoorbeeld regie- en andere scènes. Dat laatste doet hij nog altijd met veel plezier! De soms toch lastige materie wordt op een leuke, effectieve en interactieve wijze voor iedereen herkenbaar gemaakt.

Cobie Visschers
Enthousiast - Zorgvuldig - Verbinder

Cobie heeft ruim 30 jaar het bureau gerund. Plezier in leren en ontwikkelen liep als een rode draad door de diverse werkervaringen heen als manager, teamleider, docent en/of trainer. Ervaringen die bruikbaar zijn voor de inhoud en inzet van trainingsacteurs en co-trainers, een match op maat, bij klanten rond de diverse vragen en wensen. Cobie is nu een fijne vraagbaak op afstand en kent nog vele klanten van het bureau.

Het team: creatief adviseurs, expert trainingsacteurs en co-trainers

Ons team in het werkveld bestaat uit circa 60 professionele, betrokken trainingsacteurs en co-trainers door het hele land. Per opdracht selecteren we op maat en zetten zoveel mogelijk regionaal in. Niet de agenda, maar de kwaliteit en een goede match is voor ons leidend! Ook denken onze creatief adviseurs graag met u mee over werkvormen en oplossingen voor uw vraagstuk.

De trainingsacteurs en co-trainers van Hetsen & Visschers zijn:

  • Deskundig en zeer ervaren als trainingsacteur en/of co-trainer.
  • Expert op 1 of meerdere terreinen, thema's, deelnemersgroepen en branches.
  • In het bezit van een passende opleiding en kwaliteiten die een professioneel trainingsacteur of co-trainer nodig heeft.
  • Prettig en laagdrempelig om mee te werken.
  • Ervaren in het creëren van een prettige en veilige sfeer om te leren.
  • Combineren inhoud en humor waardoor leren en ontwikkelen leuk wordt.

We stemmen met u af welk plan van aanpak past bij uw wensen, organisatie, doelen en leerwensen!

Interactief, praktijk- en resultaatgericht ontwikkelen en leren met de inzet van onze trainingsacteurs en co-trainers!