Over ons

Snel, deskundig en op maat!

Met onze ruim 25 jaar ervaring zetten we ons graag voor u in. We hebben plezier in ons werk en zijn trots op ons team trainingsacteurs en co-trainers en op onze leuke en jarenlange samenwerkingen met trainers, trainingbureaus en de grote klantenkring uit de diverse branches en sectoren.

We nemen zorgvuldig uw vraag of wens in rond een training, thema, ontwikkeling of situatie. Klanten geven aan dat we:

  • Creatief en resultaatgericht in aanpak en oplossingen zijn.
  • Betrokken, meedenkend, praktijk- en resultaatgericht.
  • Per vraag met zorg de meest passende expert trainingsacteur(s) en/of co-trainer(s) inzetten. Maatwerk passend bij de klant, deelnemersgroep, branche, thema en regio.

Interactief, praktijk- en resultaatgericht ontwikkelen en leren!

Expert trainingsacteurs en co-trainers
Ons team in het werkveld bestaat uit circa 60 professionele, betrokken trainingsacteurs en co-trainers door het hele land. We selecteren per opdracht en zetten zoveel mogelijk regionaal in. Niet de agenda, maar de kwaliteit en een goede match is voor ons leidend! Onze trainingsacteurs en co-trainers zijn:

  1. Deskundig en zeer ervaren als trainingsacteur en/of co-trainer. 
  2. Expert op 1 of meerdere terreinen, thema's, deelnemersgroepen en branches.
  3. In het bezit van een passende opleiding en kwaliteiten die een professioneel trainingsacteur of co-trainer nodig heeft. 
  4. Prettig en laagdrempelig om mee te werken.
  5. Combineren inhoud en humor waardoor leren en ontwikkelen leuk wordt. 
  6. We stemmen met u af welk plan van aanpak past bij uw wensen, organisatie, doelen en leerwensen.

Het bureau wordt geleid door Denise, Cobie en Jan.

​Denise Roks
Energiek – Betrokken – Dienstverlenend

Denise haalde haar bachelor Communicatiemanagement en heeft een achtergrond als strategisch communicatieadviseur. Ze werkte in diverse branches waaronder woningcorporatie, zorg, onderwijs en ook de profit sector. Ervaringen die zeer bruikbaar zijn in de spilfunctie die ze binnen het bureau vervult. Ze matcht de meest passende trainingsacteurs/co-trainers bij uw vraag, het thema, de soort training, bijeenkomst en sector. Denise zet zich graag in om van alle betrokken partijen tevreden klanten te maken. Zowel intern als extern.

Cobie Visschers
Enthousiast - Zorgvuldig - Verbinder

Naast diverse onderwijsopleidingen, een opleiding individueel en groepswerk volgde Cobie een Managementopleiding voor Leidinggevenden en Organisatie. Plezier in leren en ontwikkelen loopt als een rode draad door de diverse werkervaringen heen als manager, teamleider, docent en/of trainer o.a. in het onderwijs, de Onderwijsadviesdienst, Thuiszorg, Maatschappelijk Advies en Informatiecentrum, Slachtofferhulp Nederland, ROC, Boertien & Partners en de BestuursAcademie. Ervaringen die bruikbaar zijn voor de inhoud en inzet van trainingsacteurs en co-trainers, een match op maat, bij klanten rond de diverse vragen en wensen.

​Jan Hetsen
Analytisch - Creatief - Humoristisch

Jan heeft de Voortgezette Opleiding Management, Organisatie en Beleid en jarenlange werkervaring als manager in de dienstverlenende sector. Ook volgde hij een opleiding Docent Drama en Regieopleiding. Hij heeft een jarenlange ervaring als trainer, co-trainer en trainingsacteur bij de zeer diverse organisaties en branches rond de vele thema's. Jan is analytisch, creatief in denken en schrijver van bijvoorbeeld regie- en andere scènes. De soms lastige materie wordt op een leuke en interactieve wijze op deze manier voor iedereen herkenbaar gemaakt.