Search
Close this search box.
  1. Hetsen & Visschers
  2. >
  3. Nieuws
  4. >
  5. Actueel
  6. >
  7. Online trainen? Online ‘Train...

Online trainen? Online ‘Train de trainer online’?

Voor velen loopt het net weer wat anders dan gehoopt. Nieuwe richtlijnen vragen soms om aanpassingen. Het positieve is dat we allen van het afgelopen half jaar geleerd  hebben. Is het fysiek trainen op locatie bij jullie verboden of niet gewenst?

Online oefenen is ook mogelijk!

Diverse trainers en opdrachtgevers hebben gevraagd of we het oefengedeelte rond bijvoorbeeld verzuimgesprekken ook (weer) online kunnen doen. Ondanks dat we allemaal graag fysiek op locatie trainen, is online oefenen een goed alternatief gebleken in de afgelopen maanden. Werkvormen zijn omgebouwd tot online oefeningen en in kleine groepjes deel-opdrachten doen is mogelijk. De theorie afgewisseld met online oefeningen werkt effectief.

Online trainen, interactie, met diverse thema’s 

We hebben thema’s als lastige verzuimgesprekken voeren, omgaan met boosheid en agressie, feedback en feedforward, stresshantering, leidinggeven, online teams aansturen, training laaggeletterdheid herkennen, coaching online of in kleine groepen enz. succesvol kunnen trainen. De online trainingen zijn door trainers, opdrachtgevers en deelnemers goed ontvangen.

Een trainingsacteur of trainer-acteur bij online trainen en oefenen

Bij de meeste trainingen zijn of worden de oefeningen online goed speelbaar en interactief gemaakt. Deze worden uitgevoerd door de expert trainingsacteurs op de gewenste thema’s. Naar wens werken ze onder leiding van de trainer of zelfstandig als trainer-acteur. Belangrijk is dat de groepen niet te groot zijn.

Interesse in de training ‘Train de trainer online’

Deze trainingen wordt gegeven door een ervaren trainer en tevens trainingsacteur in 1 persoon aan trainers die ook online willen of moeten trainen, adviseren, teams begeleiden enz.

  • Trainers leren online wat de do’s en dont’s zijn.
  • Hoe de trainer en de acteur effectief kunnen samenwerken
  • Hoe je werkvormen online effectief inzet e.d.