Search
Close this search box.
  1. Hetsen & Visschers
  2. >
  3. Nieuws
  4. >
  5. Ons werk
  6. >
  7. Online oefenen bij Verandermanagement

Online oefenen bij Verandermanagement

Online oefenen met een trainingsacteur bij de training ‘Verandermanagement en omgaan met weerstand’. Met succes!

Bij Anneeco zetten we een trainingsacteur in om online te oefenen met eigen casuïstiek in gesprekstechnieken. De deelnemers gingen actief aan de slag met cases uit hun eigen praktijk waarbij ze vooraf hadden nagedacht over hoe ze het gingen aanpakken en wat ze wilden bereiken.

Check in en kick out!
Waar we normaal met de hele groep een dagdeel oefenen hadden we de groep nu ingedeeld in een check in en een kick out voor allen, en daarnaast een uur voor elk duo om hun eigen casus met de acteur te oefenen. Dat gaf heel specifieke persoonlijke aandacht en een indringende leerervaring. In de tijd waarin de andere duo’s oefenden was er een reflectieve opdracht én een discussie-opdracht voor de anderen rondom het thema. In de kick out hebben we bij ieders leerervaring en keynote van de dag stilgestaan. Deelnemers gaven terug dat het oefenen via scherm in deze vorm nuttig, leerzaam en leuk was!

“Onze eigen ervaring was dat je als trainer nog steeds goed feedback kunt geven en er eigenlijk nog dichter ‘op’ zit dan anders. Waarbij we ook graag aantekenen dat er veel credits gaan naar deze groep, die met hun enthousiasme en leergierigheid er ook alles wilde uithalen. De training sloot spot on aan bij de situatie waarin ze zitten. Dat is de beste leertrigger!”, aldus Annemarie van Anneeco