Search
Close this search box.
 1. Hetsen & Visschers
 2. >
 3. Nieuws
 4. >
 5. Nieuw aanbod
 6. >
 7. Hebben de leidinggevenden in...

Hebben de leidinggevenden in jouw organisatie ook wat hulp nodig?

Onze interactieve workshop ‘Het Waarderende Gesprek’ biedt concrete handvatten voor leidinggevenden!

 

Door het vele thuiswerken en de repeterende beeldscherm bijeenkomsten ervaren veel medewerkers steeds meer afstand tot elkaar en tot hun leidinggevende(n).

Als leidinggevende doe je je best om interesse te tonen, je medewerkers persoonlijk te betrekken en recht te doen aan wie ze zijn en wat ze bijdragen. Je voelt de noodzaak om efficiënt te werken. De agenda dwingt je tot actie, er wachten voortdurend afspraken, deadlines en resultaatverplichtingen. Aan de andere kant lijken medewerkers soms zelf de druk op te voeren door bewijsdrang, perfectionisme of fear of missing out.

Weet jij als leidinggevende wel wat er écht speelt, waar je medewerkers mee zitten, of ze het allemaal nog wel rooien? Maak je tijd om daar achter te komen? En kun je die tijd eigenlijk zelf nog wel opbrengen? Het is gemakkelijk gezegd om de moed erin te houden, maar met een laag energieniveau kom je al snel in een risicozone. Met verzuim en uitval tot gevolg.

Nieuw aanbod!
Incompany workshop ‘Het Waarderende Gesprek’

Als je weet wat er écht speelt, pas dan kun je een betekenisvolle rol vervullen.

De workshop ‘Het Waarderende Gesprek’ is niet zomaar een workshop in het oefenen van  gesprekstechnieken. Deze workshop gaat een stap verder. Wij leren je anders te kijken, dieper te luisteren, vragen te stellen die verhalen ontlokken en energie opleveren bij de ander. En je leert op een plezierige manier tot de kern te komen.

Programma Waarderend Gesprek (online of op locatie)

Herkenbaar? ​Dat je in gesprekken bezig bent om te evalueren wat je hoort?
Dat je in gesprekken zelfbeschermend luistert?
Dat je in gesprekken aannames doet over wat gezegd gaat worden?
Dat je een oordeel uitspreekt over wat gezegd wordt?
Dat je de ander het liefst wil overtuigen om je adviezen op te volgen?

In de workshop ‘Het Waarderende Gesprek’ ga je samen met expert-trainer Raymond Godding en een expert trainingsacteur aan de slag en versterk je jouw gespreksvaardigheden en relatiekracht!

 • Onderzoeken van je basishouding
 • In contact met jezelf
 • Echt contact maken met de ander door signalen te herkennen
 • Dieper luisteren
 • Het stellen van generatieve vragen. Goede generatieve vragen, zijn vragen naar ervaringen en gevoelens, die oprechte nieuwsgierigheid tonen of die concrete beelden oproepen over wat mogelijk is.
 • Oefenen van gespreksvaardigheden met een professioneel trainingsacteur.

Voor wie? Leidinggevenden

De training is bedoeld voor iedereen die leiding geeft aan mensen en een team aanstuurt.
Groepsgrootte: 4-8 leidinggevenden (midden- en hoger management) binnen één organisatie (incompany).

Trainer Raymond Godding

In de workshop ‘Het Waarderende Gesprek’ ga je samen met expert-trainer Raymond Godding en een expert trainingsacteur aan de slag en versterk je jouw gespreksvaardigheden en relatiekracht! Raymond is van oorsprong taalkundige en al ruim 30 jaar actief op het snijvlak van communicatie en organisatie ontwikkeling. Als trainer ligt zijn focus met name op waardengedreven en verbindend communiceren en het uitdragen van eigen karakter en identiteit. Daarnaast werkt hij afwisselend als verhalenmaker en schrijver, story coach en dialoog begeleider.