Trainingen

Onze trainingen en workshops zijn interactief, leuk en resultaatgericht. Willen, weten, kunnen en doen!

We gaan samen aan de slag op een leuke en effectieve manier met leerdoelen en leerwensen. Naar uw wens en op maat verzorgen of ontwikkelen we trainingen en workshops rond diverse (deel)thema’s voor de diverse branches. De praktijk van alle dag is ons uitgangspunt. Gericht op doen en ervaren met diverse prikkelende werkvormen.

De trainingsacteurs en co-trainers/trainer-acteur ondersteunen de deelnemers

  1. In het krijgen van inzichten en versterken van gedrag en vaardigheden.
  2. Door realistisch spel de verbinding te leggen tussen de theorie en de alledaagse praktijk.

Voor kleine groepen, teamdagen of afdelingen binnen een bedrijf. Zelfs het hele bedrijf of organisatie kan tegelijkertijd een training of workshop volgen. We werken dan met parellelgroepen of een carrousel aan workshops met diverse (deel)thema's. In opdracht van bijvoorbeeld HR, trainers, trainingbureaus, organisaties en bedrijven.

"Onze medewerkers gingen de dag erna één of meerdere verbeteringen toepassen! Zij ontdekten meteen de voordelen van ander gedrag." 

U kunt rekenen op een hoge kwaliteit! 

Per training of workshop zetten we gericht trainingsacteurs en co-trainers (trainer en acteur in 1 persoon) in op de diverse expertise terreinen, branches, deelnemers en vragen. Dit is mogelijk doordat we werken met trainingsacteurs en co-trainers die expert zijn op 1 of meerdere expertiseterreinen, branches en vragen. Meer informatie over thema's

Hebt u of uw klant een (nieuwe) vraag?

We vinden het leuk om desgewenst suggesties te doen, mee te denken in werkvormen en aanpak. In de loop van de jaren hebben we vele trainingen en workshops (mee) verzorgd en ontwikkeld rond diverse thema's.