Online trainen met een trainingsacteur of trainer-acteur

Online werken bevalt klanten steeds beter! 

Online trainen is een goede extra mogelijkheid naast een live training! We horen de laatste weken diverse geluiden dat het online trainen zowel trainers als deelnemers steeds beter begint te bevallen. Na aanvankelijke bedenkingen t.a.v. de techniek en het afstandelijke horen we steeds meer geluiden dat er ook voordelen aan het online trainen zitten. Veel genoemd wordt o.a. dat het erg handig is dat je de microfoons en camera’s kunt uitzetten. Dat maakt dat je als oefenende deelnemer het gevoel hebt echt 1 op 1 het gesprek te voeren met alle aandacht voor de casus en eigen leerervaring.

"Goede interactie met de trainingsacteur in de online sessie. Heel blij mee!" 

Creatief online trainen met teams, 1-op-1 sessies, groepen die verspreid zitten over het land of de wereld!

Online trainen en oefenen met een trainingsacteur of (co-)trainer is een effectieve oplossing! Al onze ervaringen van jarenlang trainen zijn omgezet in online trainingsvormen met verrassende resultaten. Online trainen met experttrainingsacteurs rond verzuim, training agressie, online assessment e.d. is mogelijk

Uit onze ervaring blijkt dat bijna alle thema’s online geoefend kunnen worden.

  • Hoe gaat online trainen in zijn werk?
  • Hoe train je online en oefen je samen via je desktop op afstand?
  • Hoe kun je diverse werkvormen bij online trainen toepassen?
  • Hoe werken de trainer en trainingsacteur samen?
  • Hoe gaat een en ander in zijn werk, tips, tools en etiquette van online trainen?
  • Hoe kun je de theorie verbinden met de praktijk?

Wij en onze trainingsacteurs helpen u graag bij het overwinnen van de schroom om online te trainen. Bel gerust als u worstelt met de techniek of meer wilt weten over de online mogelijkheden tijdens een training. Ook bieden we een training aan om online te leren trainen en werken.