Home  >  Onze diensten  >  Coaching

Verandering door coaching op maat

Managers en medewerkers zijn aangenaam verrast over het effect van deze individuele coaching of de coaching in kleine groepjes door de trainer in samenwerking met een  trainingsacteur of door een co-trainer (trainer en acteur in 1 persoon).

  • Individuele coaching of coaching in kleine groepjes?
  • Een dagdeel of een langer traject?
  • Op de werkplek of juist niet?
  • Van uw bedrijf of afdeling 1 of meerdere kandidaten op een dag?
  • Alle thema's zijn mogelijk: Van 'Hoe geef ik leiding'  tot  'Hoe presenteer ik mezelf, het product of mijn bedrijf '  tot  'Omgaan met lastige (agressie) situaties', moeilijke oudergesprekken e.d.
  • Coaching na een e-learning traject is succesvol en blijkt het geleerde goed te borgen.

Bij coachen is veel mogelijk. In samenspraak met de trainer en/of klant en deelnemer worden de leerwensen van de medewerker(s) besproken en een plan van aanpak opgesteld. Het oefenen staat centraal, ondersteund door ondersteunende theorie.
Afhankelijk van de leerbehoefte kan coachen op de werkplek zelf heel nuttig zijn. Een duidelijk voorbeeld hiervan is het coachen van bijv. balie- of receptiepersoneel in het klantgericht telefoneren of het coachen van verkopers tijdens verkoopgesprekken.

Door het inzetten van een trainingsacteur als oefenmateriaal kan de leidinggevende of medewerker moeilijke situaties op een veilige manier oefenen. Hij kan na bewustwording van opvattingen, gedragingen en/ of belemmeringen al doende verschillende opties uitproberen. Hij kan oefenen met nieuw gedrag, vaardigheden aanscherpen en gedragsalternatieven uitproberen. Het werk van alledag als uitgangspunt in de leersituatie. Afhankelijk van de deelnemer wordt de coachingsstijl steeds aangepast.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Uw vraag of reactie
Verificatie code*
 

* De verficatie code is: 08528

'Late Night' Show
Op een ontspannen en interactieve wijze uw onderwerp of thema onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een show à la ‘Late Night'!... meer >

Laaggeletterdheid
Weet jij waar je laaggeletterdheid aan kunt herkennen?... meer >

Leren omgaan met mondige ouders à la Luizenmoeder?
Die vinden we niet raar, we vinden ze alleen maar heel bijzonder.... meer >

Waarom storytelling werkt?
Een persoonlijk verhaal verbindt en raakt. Storytelling kun je leren. Leren hoe het jouw verhaal wordt! ... meer >