Home  >  Trainingen  >  Storytelling

Op een ontspannen en interactieve wijze uw onderwerp of thema onder de aandacht brengen? Voor de hele organisatie of voor een deel ervan? 

Dat kan met een show a la €˜Late Night€™! Wij verzorgen deze complete show graag met u en uw medewerkers in de hoofdrol. Een live event waar echt iets gebeurt, waar informatie gedeeld wordt die ertoe doet en die mensen in beweging brengt. Interactief met livemuziek, korte filmpjes, interviews in een ontspannen setting met aan tafel directie en medewerkers, acteurs en experts. Ieder belicht het onderwerp vanuit zijn expertise en positie. 

Inspireert en verbindt
De Show brengt uw bedrijfsissue prikkelend onder de aandacht, op een luchtige wijze met een serieuze ondertoon. Passend bij het thema of een verandering die inspeelt op uw afdeling of in de hele organisatie. De Show inspireert en verbindt!

U creeert nog meer betrokkenheid bij het onderwerp, thema of de verandering doordat uw medewerkers meedoen aan de voorbereiding van de Show. Bijvoorbeeld de livemuziek te laten spelen door uw eigen medewerkers.

We denken graag met u mee! Hoe brengt u uw verhaal het beste over de buhne zodat het echt raakt? Met dit concept, in een sfeervolle setting, brengen we mensen organisatie breed dichter bij elkaar en wordt er nog lang over nagepraat!

Wilt u weten of een 'Late Night' Show iets is voor uw organisatie? Vul dan het onderstaande formulier in. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Uw vraag of reactie
Verificatie code*
 

* De verficatie code is: 10759

'Late Night' Show
Op een ontspannen en interactieve wijze uw onderwerp of thema onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een show à la ‘Late Night'!... meer >

Laaggeletterdheid
Weet jij waar je laaggeletterdheid aan kunt herkennen?... meer >

Leren omgaan met mondige ouders à la Luizenmoeder?
Die vinden we niet raar, we vinden ze alleen maar heel bijzonder.... meer >

Waarom storytelling werkt?
Een persoonlijk verhaal verbindt en raakt. Storytelling kun je leren. Leren hoe het jouw verhaal wordt! ... meer >