Home  >  Over ons


Over Ons

Het bureau werkt nauw samen met een team van 60 geselecteerde trainingsacteurs en co-trainers. Onze aanpak levert al meer dan 20 jaren tevreden, leuke en trouwe klanten op.
We zijn:  

  • Professioneel en gedegen
  • Betrokken en meedenkend
  • Creatief in aanpak en oplossingen
  • Korte lijnen in aanpak
  • Regionale inzet door heel het land

Het bureau wordt geleid door:

Cobie Visschers
heeft naast verschillende onderwijsopleidingen, individueel en groepswerk een Managementopleiding voor Leidinggevenden en Organisatie gevolgd. Daarnaast  heeft ze werkervaring als manager, teamleider, docent en/of trainer bij verschillende organisaties, zoals o.a. bij Onderwijsadviesdienst, Thuiszorg, Maatschappelijk Advies en Informatiecentrum, Slachtofferhulp Nederland, ROC, Boertien & Partners en de Bestuursacademie.

Denise Roks
Denise haalde haar bachelor Communicatiemanagement en heeft een achtergrond als communicatieadviseur. Ze werkte in diverse branches waaronder woningcorporaties, zorg, onderwijs en ook de profit sector. Zij vervult een spilfunctie binnen het bureau en match de meest passende trainingsacteurs/co-trainers bij de klantvraag, het thema, de soort training, klant en sector.

Jan Hetsen
heeft de Voortgezette Opleiding Management, Organisatie en Beleid en een jarenlange werkervaring als manager in de dienstverlenende sector. Hij heeft tevens een opleiding Docent Drama en een Regieopleiding gevolgd. Daarnaast heeft hij een jarenlange ervaring als trainer, co-trainer en trainingsacteur bij de zeer diverse organisaties en branches. 

Claudia Mies
heeft een universitaire studie Rechten gevolgd en diverse opleidingen op het gebied van management, marketing en communicatie. Zij heeft  werkervaring als manager, relatiebeheerder en communicatieadviseur in de profit en non profitsector. Claudia  begeleidt als dagvoorzitter diverse thema bijeenkomsten en interactieve regiebijeenkomsten. Daarnaast verzorgt ze o.a. het Gecertificeerd aanbod voor Bewindvoerders WSNP en advocatuur en overige juridische sector.


Onze trainingsacteurs en cotrainers
zijn leuk en prettig om mee te werken. Deskundig en zeer ervaren als trainingsacteur en/of cotrainer. In het bezit van een passende opleiding en kwaliteiten die een trainingsacteur of cotrainer nodig hebben.
Wilt u meer informatie over onze trainingsacteurs?
Wilt u meer informatie over onze cotrainers?


Heeft U een wens, een idee, een vraag of een probleem?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Nog steeds ontstaan er nieuwe ideeën en werkvormen naar aanleiding van vragen en wensen van onze opdrachtgevers. 

Indien u wilt, geven wij u graag referenties!

Een fijne samenwerking met ons allen toegewenst.
 

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Uw vraag of reactie
Verificatie code*
 

* De verficatie code is: 12083

'Late Night' Show
Op een ontspannen en interactieve wijze uw onderwerp of thema onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een show à la ‘Late Night'!... meer >

Laaggeletterdheid
Weet jij waar je laaggeletterdheid aan kunt herkennen?... meer >

Leren omgaan met mondige ouders à la Luizenmoeder?
Die vinden we niet raar, we vinden ze alleen maar heel bijzonder.... meer >

Waarom storytelling werkt?
Een persoonlijk verhaal verbindt en raakt. Storytelling kun je leren. Leren hoe het jouw verhaal wordt! ... meer >