Home  >  Referenties


Wat vinden onze klanten? 

Onderstaande reacties en berichten van onze klanten zijn voor de acteurs, co-trainers en voor ons de kroon op het werk.

Dit zijn alleen de schriftelijke reacties. Heel vaak zijn er ook telefonische mooie terugkoppelingen.

N.a.v. workshop 'Lastige gesprekken met ouders, 18 januari 2017
Toegankelijk, betrokken, enthousiast  
De school is medeopvoeder en heeft dus ook een pedagogische opdracht. Gesprekken met ouders kunnen als moeilijk worden ervaren. Wij willen op een actieve wijze een workshop met dit thema…..voor acteursbureau Jan Hetsen geen probleem. Jan heeft grondig voorwerk verricht en verschillende collega's geïnterviewd a.d.h.v. dit thema. Samen met zijn collega heeft hij gesprekken via regietheater onder de aandacht gebracht in een workshop, een geweldige wijze om actief en betrokken met collega's aan het werk te gaan. 
Goed luisteren, doorvragen, analyseren, samenvatten en afstemmen! Zaken vanuit een ander perspectief bekijken!
Astrid van Loozen, Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Lelystad 

N.a.v. training '(kennismakings)gesprekken met ouders', september 2016
Het was een leerzame dag in een ontspannen sfeer. De opbouw van de dag was perfect. De trainers/acteurs waren heel goed in hun rollen. De feedback die we kregen was heel treffend. De dag vloog voorbij! Wij gaan met vertrouwen de kennismakingsgesprekken met ouders in.
Gerard van Vliet, Directeur bassischool Jeroen
Lucasonderwijs Den Haag


N.a.v. het oefenen, trainen van lastige oudergesprekken, april 2016
'Zelden een training gevolgd waar de tijd zo snel ging en die zo op maat was!'
'Nuttige en praktische tips, zoals ruimte nemen om eerst begrip te tonen in een lastig gesprek.'
'Goed om met een acteur te oefenen, je voelt dan meteen hoe iemand onder je huid kan kruipen.'
'De acteur speelde heel realistisch, zo gaat het echt in de praktijk.'
Harriët Smit, Sterk, teamleider POVO

'Wij waren heel erg tevreden!! Wat een goede trainers. Zij hebben ons heel veel geleerd en wat goed dat ze zo in hun rol kunnen blijven, waardoor het rollenspel soms wel heel erg op een echte situatie leek. De collega's hebben het als een zeer waardevolle, leerzame dag ervaren met veel interactie en lol. Heerlijk!
Heel erg bedankt ook voor de fijne samenwerking!'
Annemieke Loggers, CBS De Wheemschool in Voorthuizen

'De avond over communicatie met team en ouders is bijzonder gebleken door het zeer herkenbare toneelspel van het Regietheater. De avond is door de meeste aanwezigen als zeer goed en goed gewaardeerd. Het smaakt zowel voor begeleiding als ouders naar meer, was zeer herkenbaar en maakte ook dat er om de diverse  reacties gelachen werd. We zullen er allen met plezier aan terugdenken en zeker als een gespeelde situatie zich op een soort gelijke wijze voordoet.'
Annemie van den Heuvel, Stichting/Woongroep de Toekomst

'De scène en jullie spel hebben goed aan de verwachtingen voldaan. Herkenbaar en goed neergezet, indringend zonder overdreven dramatiek.' 
Marijke Riksen, programmamanager Zorg, Welzijn, Onderwijs Regio West-Brabant

'Complimenten. Indrukwekkend hoe jullie de scène neer hebben weten te zetten. Ik heb er van genoten. En velen hebben mij laten weten hoe herkenbaar de situatie was.' 
Noortje Brouwers, coördinator Transmuraal Samenwerkingsverband westelijk West-Brabant
Illustratiescène rond spoedzorg voor Samenwerkingsverband Regio West-Brabant

'Positieve sfeer, verfrissende aanpak. Communiceren kun je leren. Veel oefenen met prettige trainers/trainingsacteurs. Voel me nu zekerder in de oudergesprekken" 
Training Oudergesprekken voor basisscholen

'Erg leerzaam, bruikbare tips gericht op door ons ingebrachte onderwerpen  en  situaties'
'Afwisselend, interessant, praktisch'
'Veilig gevoel. Een eyeopener van hoe het ook kan.'
'Hele prettige manier van overbrengen door de trainer. Boeiende trainer.
Prettige manier van samenwerken, duidelijk, direct, praktijkgericht.'
'De ochtend was te snel om. Eigenlijk zou het hele team hier aan mee moeten doen."
Trainingsdag 'Communicatie intern en extern' met diverse workshops voor Basisscholen De Tweemaster en De Springplank te Dronten 

Indrukwekkend en erg leerzaam. Wat een eye opener; twee ontzettend leerzame dagen waar ik veel aan heb! Heb er een positief gevoel aan overgehouden.Zeer positieve training waarbij tijdens het oefenen in de groep handvaten en tips zijn geboden voor het voeren van gesprekken en presenteren.Heb heel veel geleerd en voldoende stof/materie om zelf ook verder mee te gaan. Ben nu beter in staat een goede presentatie te houden. Reacties van deelnemers n.a.v. de training presenteren in de juridische sector

Verhelderend!         
Verrassend goed neergezette personen, mooi om te zien en leerzaam.
Prima talent, helder en pakkend qua uitleg en binding.
Deelnemers training feedback

Dank, van deze kant niets dan complimenten, van de klant alleen maar positieve reacties mogen ontvangen betreffende jouw inzet en de samenwerking met trainer. Fijn om met goede mensen te mogen samenwerken.
Opdrachtgever

Alles was helemaal naar wens. De acteur is in de evaluatie zeer goed beoordeeld. We waren erg tevreden over zijn inzet en zijn manier van feedback geven naar de deelnemers. Helemaal top!
Trainer

De eerste bijeenkomst is enthousiast ontvangen door ons schoolteam:

Nog niet eerder heb ik zo'n goede studiedag meegemaakt.
De tijd is omgevlogen.
Zeer levensecht geacteerd. Precies zoals het op school kan gaan.
Zeer verhelderend, duidelijk en op de praktijk gespitst.
Erg leuk om met een acteur een gesprek na te spelen. Aan het begin wat onwennig maar erg leerzaam (veel te kort)
Opdrachtgever Onderwijs

De eerste bijeenkomst is enthousiast ontvangen door ons schoolteam:Ik wil de je nog even weten dat je gelijk had hoor: acteur is heel goed bevallen.  Goede rollen, rustig, ondersteunend en met goede toevoegingen. Dus je mag hem vaker bij mij inplannen. 
Trainer

Het was zeker een leuke en zinvolle training en de samenwerking ging uitermate soepel. Heerlijk om met iemand samen te werken die ervaring heeft, zelf inspringt indien nodig en waarbij je weinig tekst en uitleg hoeft te geven. Maar tegelijkertijd iemand is die het prima vindt als ik de leiding heb. Jullie kunnen .. dus aan mijn lijstje van favoriete acteurs toevoegen.
Mijn complimenten ook aan jullie: jullie hebben mijn wensen mbt de acteur goed weten te vertalen. Dat is ook erg prettig samenwerken met jullie.
Trainer

De dag is uiterst in de smaak gevallen, zowel aan de organiserende kant als aan de deelnemende kant. Jullie sterke kant zat ook echt in de voorbereiding. Wel wat vaak gebeld,, maar tijdens de dag zelf bleek waarom: de woorden waren zeer goed gekozen en de situaties neergezet zoals deze waren. Het spiegel effect was er.
Gemeente Breda
 
Ik heb weer heerlijk gewerkt met ..
bij de evaluatie hebben verschillende deelnemers opgemerkt dat de acteur moet blijven in deze nieuwe training en leuk voor .. , een deelnemer schreef specifiek op .. moet blijven'
Trainer

Het was gisteren weer erg goed, leerzaam en leuk! Complimenten hiervoor!!!!!!
Trainer Rechtshulp

Knap, zeer goed gedaan.
Sluit goed aan bij de groep.
Deelnemer 
 
Met veel plezier denk ik terug aan de samenwerking met veel van de bij jullie werkende acteurs. Ik heb het al eens eerder gezegd, ik was reuze te spreken over de kwaliteit.
Trainer uit dienst
 
Dank je wel voor het vragen! Alles gaat m.i. voor wat betreft de acteurs naar wens. Ze zijn heel professioneel, prettig om mee samen te werken en gaan verder dan puur levend oefenmateriaal te zijn. Ze trainen ook deels wat we erg waarderen!
Van de deelnemers krijgen we ook louter positieve reacties.
Trainer
 
Jullie bedankt voor de prettige samenwerking. Meer dan andere contacten investeren Julie veel in het contact, dat is fijn samenwerken!
Trainer
 
Het is nog geen complimentendag op CB, maar gelukkig krijgen we ook
positieve berichten op de overige 364 dagen!
Zie hieronder het hartverwarmende bericht van M..
De bijeenkomst gisteren met de theatergroep was een succes. Wat betreft
de .. hebben er zo'n 100 medewerkers deelgenomen aan de bijeenkomst
(verdeeld over twee sessies).
De onderwerpen die aan bod kwamen sloten ook prachtig aan op het
ambitiemanagement (elkaar aanspreken op gedrag, je houden aan
afspraken), dus een prima kapstok om op voort te borduren.
Dat alles ook nog met een hart vol bonbons! Top.
Dank voor jullie inspanning.
Zorgcentrum 

Dank voor je zuiverheid en jullie drive om er naar te streven om altijd een goede match te maken.
Trainer
 
Knap, zeer goed gedaan.
Sluit goed aan bij de groep.
Deelnemer 

Gisteren heb ik de cursus verzuimmanagement gevolgd. Ik heb een zeer leerzame dag gehad. Op het evaluatieformulier heb ik door de tijd niet zo veel kunnen schrijven, daarom dacht ik een mail erachteraan te sturen hierover.
Wat de dag zo leerzaam heeft gemaakt, was eigenlijk de oefeningen met de acteur. Normaliter ben ik geen voorstaander van rollenspellen, maar deze voerde de rollenspellen zodanig dat je haast vergeet dat het een rollenspel is. Ik denk dat het bijzonder is en dat het benoemd mag worden. Om op gesprekstechnieken te trainen is hij uitermate geschikt. Hij creerde een veilige omgeving om mee te gaan in zijn spel en gaf de cursist duidelijke feedback wat wel goed ging en wat minder goed ging.
Aangezien de .. meerdere gespreksvaardigheden trainingen aanbiedt, zoals conflicthantering en lastige gesprekken, wil ik dus bij deze zeggen dat deze acteur aan te bevelen is om in te zetten voor deze trainingen (mocht dit uiteraard nog niet het geval zijn). Mocht hij inderdaad al ingezet zijn voor deze gespreksvaardigheden trainingen, zou ik dat graag willen weten.
Ik zal in elk geval mijn .. en de teamleider in opleiding aanmelden voor de cursus verzuimmanagement die in het voorjaar staat gepland.
Deelnemer, bericht doorgemaild via onze opdrachtgever
 
Wij vonden haar beiden professioneel, flexibel en betrouwbaar. De deelnemers hebben haar ervaren als een "echte" cliënt. Haar inbreng had zeker meerwaarde voor de training.
Het is prettig dat ze in staat is om afhankelijk van de groep snel in kan springen op nieuwe situaties en daar ook in mee wil denken. Dus weer bedankt voor de samenwerking.
Trainers
 
Ik ben wederom tevreden over de inzet van jullie trainingsacteurs. We komen als commissie moregen bij elkaar om te evalueren. We nemen dan ook de reacties van de deelnemers door. Ik koppel hierna nog iets uitgebreider aan jullie terug.
Opdrachtgever
 
.. en ik hebben heel fijn samen gewerkt. We voelden elkaar goed aan en zaten op 1 lijn in de feedback over der rollenspellen. We gaven elkaar m.i. voldoende ruimte voor eigen inbreng wat mij het gevoel gaf dat we echt samen de training tot een succes hebben gemaakt. De klant was ook erg tevreden dus dat is mooi. Kortom zeker tevreden.
Trainer

Dank! En inderdaad ook de acteurs c.q. het werken ermee werd als positief punt gezien omdat dit het doen extra bevordert. Ook stond er nog iets over een groep die heel veel weerstand had tegen rollenspellen en die nadat een deelnr over de drempel was gegaan daar wel echt heel veel plezier mee had gehad en resultaat geboekt.
Opdrachtgever 
 
Nog even een terugkoppeling voordat ik weg ben.
Het was super met .., zowel voor mezelf als de groep. Dat had je heel goed ingeschat.
Ze heeft een breed repertoire om mensen neer te zetten en sluit heel gemakkelijk aan bij verschillende typen mensen.
Trainer
 
jullie hebben veel goede trainingsacteurs. Dus een goede selectieprocedure :-)
Trainer

Zéér realistisch. Zelfde effect/gevoel dan in een "echte" situatie!
Acteur had eigenlijk aan 3 zinnen genoeg om de persoon te spelen die we voor ons hadden, was geweldig
Deelnemer via opdrachtgever
 
Ook jullie een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Ik hoop dat we elkaar weer tegenkomen – het is altijd heel prettig en snel werken en altijd met goed resultaat.
Ik hoop ook dat de .. jullie vaker zal kunnen vragen, ik doe er mijn best voor.
Trainer 
 
Even een korte terugkoppeling. Ik was erg blij met de inzet van .. in de training gisteren: hij voelde goed aan hoe scherp er gespeeld moest worden om optimaal te leren en heeft de cliënten levensecht neergezet. De deelnemers gaven aan het erg leerzaam te vinden: top dus!
Trainer
 
Hierbij wil ik je laten weten dat de inbreng en inzet van .. bijzonder goed is verlopen. De cursisten hebben deze onderdelen als plezierig en leerzaam ervaren. Tevens was de samenwerking prettig.
Volgend jaar wordt aan deze trajecten vervolg gegeven. Ik zal dus veelvuldig gebruik maken van jullie diensten, waar ik naar uit zie.
Trainer
 
Ja, het was geweldig. Ik vind .. helemaal top, een echte vakvrouw.
Trainer
 
Tot op heden heb ik alleen maar goede ervaringen met de acteurs en actrices. Ze zijn flexibel. Spelen hun rol goed en geven binnen de kaders goede feedback.
Opdrachtgever
 
Ik ben gisteren 6 directie- en teamleden van basisschool de .. tegengekomen en zonder uitzondering begonnen ze meteen met groot enthousiasme te vertellen wat een geweldige dag ze dinsdag hebben gehad met de acteurs/co-trainers.
Waar bij sommigen eerst nog zoiets was van: isdatnounodig? hoor ik nu geluiden als: wanneer zou er een terugkomdag georganiseerd kunnen worden?
Kortom: alle lof dus en dat wil ik graag aan jullie doorgeven!!
Onderwijs
 
Effe om te melden dat ik uitermate tevreden was over .., de trainingsacteur vandaag. Leuk om met hem in de toekomst meer te werken.
Trainer
 
Gisteren heb ik zelf met de trainingsacteur samengewerkt. Ik ben erg tevreden over .. in zijn rol als trainingsacteur, zijn kennis over toepassing theorie is goed, sluit goed aan bij de mensen en staat open om het samen te doen. Kortom, helemaal tevreden over .. en ik zou het helemaal niet erg vinden om vaker met hem te mogen samenwerken. 
 
Weer een geslaagde dag! Zo valt in de evaluaties te lezen.
Trainer

Via diverse kanalen bereiken mij positieve reacties op de kwaliteit van de
verzuimtrainingen die we hier organiseren.
Dat hadden we nooit bereikt zonder de acteurs van je bureau.
Daarom bij deze mijn waardering voor jullie prestaties.
Kompliment,
Trainer Arbodienst 
 
Ik ben erg blij met de samenwerking. Het loopt goed een hele geruststelling wanneer je weet dat het onderdeel met de acteur zo goed uit de verf komt. Deelnemers leren er heel veel van!
Trainer
 
Het ging inderdaag goed,
Met dank voor jullie inzet.
Trainer/arts
 
Het team is laaiend enthousiast teruggekomen. Ze hebben echt een stukje bagage meegekregen, dat ze in de praktijk kunnen toepassen. De cotrainers waren absoluut professioneel en leverden een goed stukje 'maatwerk'.
Het was geen algemeen verhaal, maar gebaseerd op onze school, onze cultuur en onze mensen.
Het was een toppie dag.
Onderwijs 
 
Soms gaf de trainer feedback, soms de acteur.
Opzet van de acteurs werkte goed om inzicht te krijgen in de mechanismes v/d modellen
Prima, de beste acteurs tot nu toe.
Deelnemer
 
Ik heb zelf de cursus gevolg en ik kan heb alleen maar positieve reacties gehoord over de cursus. Zelf vond ik het heel leuk om te zien dat een collega die van te voren had gezegd dat hij er niets aan vond en er zeker niet aan mee ging werken toch er helemaal voor ging. Een groot compliment voor de cursusleider die ik persoonlijk ook erg goed vond en zeer overtuigend
Deelnemer
 
Een stukje praktijk dmv een acteur maakt de theorie erg levendig en zeer leerzaam.
Het ervaren werkt zeer positief, ondanks het feit dat je jezelf in de spiegel ziet.
Deelnemer
 
Mijn collega's en ik waren erg enthousiast omdat er veel bruikbare aanwijzingen, eyeopeners e.d. waren tijdens de uitvoering van de gesprekken. Het is lekker praktisch en direct bruikbaar. De theoretische kant werd tussendoor goed toegelicht met ezelsbruggetjes. Die doen het altijd goed in het onderwijs. Geen lange verhalen maar kort en krachtig.
Ik wil graag als referentie optreden.
Opdrachtgever Onderwijs
 
Afgelopen donderdag heb ik met .. getraind,
het ging fantastisch,
hij is echt heel erg goed,
ik werk graag nog vaker met hem samen.
zodra ik weer een definitieve trainingsdatum heb, mail ik je,
en mocht het zo zijn dat ik voorlopige data heb, dan doe ik hetzelfde,
maar ik heb nu geen trajecten in die fase.
Trainer
 
Wat was ik blij dat ik zo'n ervaren acteur mocht krijgen van jullie! De evaluatie was wederom heel goed. Daarmee heb ik het hoogst gescoord dit jaar! Geweldig. Natuurlijk voor een volgende training zie ik .. wel weer zitten.
Trainer

Jullie opening was echt een groot succes. Zowel de mensen van de CGB als bezoekers waren onder de indruk, vooral op de manier waarop inleefbaar beide kanten in beeld werden gebracht. Te danken aan jullie natuurlijke spel. Zelf was ik ook heel blij met jullie casting, de types sloten qua uiterlijk ook aan op wat je je voorstelt bij bepaalde beroepen. De rest van de dag verliep ook heel goed, maar dit was het enige onderdeel waar iedereen onverdeeld enthousiast over was. Bedankt dus,
Commissie Gelijke Behandeling
  
Ik wil even kwijt dat ik het gewoon super vind hoe jij (direct) dingen terugkoppelt naar de acteurs.
Op iedere mail die ik verstuur, krijg ik een antwoord/reactie.
Ik merk dat dat mijn gevoel van betrokkenheid bij Hetsen en Visschers zeer groot maakt.
Ik heb zojuist een tevredenheids-enquete moeten invullen voor een ander bureau waarvoor ik werk, en merkte dat dat precies is waar zij juist in tekort schieten.
Vandaar dat ik me er bewust van werd hoe goed jij dat aanpakt. Erg fijn!
Actrice
 
Wat een fantastisch werk hebben de co-trainers weer geleverd. Het was een genot om weer met ze te werken. Dat heb ik ze ook verteld.
Jullie bedankt voor de flexibiliteit. Bijgaand de uitwerking van de evaluatie. Om van te blozen!
Trainer 
 
Ik heb vandaag een zeer geslaagde training gedaan met jullie vier acteurs. M.n actrice heeft een onvergetelijke indruk achtergelaten(overigens had dat ook iets met haar rol van doen). In de tweed helft van de middag zijn we enigszins van het programma afgeweken waardoor niet iedereen evenveel aan bod is geweest maar dit doet aan de algehele indruk niets af. Ook de kwaliteit van deze acteurs om zo flexibel te zijn en te kunnen improviseren is heel waardevol en prettig werken. bedankt weer en tot ziens.
Trainer
 
`Echt nog persoonlijke aandacht en verbondenheid, dat is wat ik slechts bij een enkele van mijn opdrachtgevers tegen kom,´ vertelde de trainingsacteur waarmee ik die dag werkte mij. En hij gaf een aantal voorbeelden van zo´n bijzondere opdrachtgever. Dat klonk mij goed in de oren. Hij gaf mij ook een naam cadeau: Hetsen en Visschers. En zo kom ik bij jullie.  Als zelfstandig trainer, opleidingskundige ben ik razend benieuwd naar jullie. 
 
Alweer een week geleden hadden we bij ons de studiedag.
Het was wederom een succes. Veel evaluatieformulieren werden beoordeeld met gemiddeld een 8. Er zaten zelfs tienen bij!
School
 
Ook deze keer heb ik weer erg genoten van de professionele wijze waarop jullie de zaak organiseren. Elke keer weer een ingewerkte, volledig ingewerkte actuer. En altijd op tijd. Ik maak dat bij andere bureau's (helaas hebben sommige van mijn klanten een relatie met een ander acteursbureau) wel eens anders mee. Mijn grote dank!
Ook over jullie acteurs niets dan lof. Ik werk erg graag met hem samen. Wat ik vooral erg goed vind aan jullie acteurs, is de feedback die zij geven. Ieder met een eigen accent, maar altijd to the point, opbouwend en eerlijk. Dat maakte het werk voor mij uiterst aangenaam.
Ik kijk uit naar een volgende samenwerking.
Trainer
 
Het was dan ook een traject dat eigenlijk rimpelloos verlopen is.
En dat is zeker ook te danken aan jouw inzet. Je was weer super in het
matchen van de acteurs op de voorkeuren en stijlen van trainers.
En zeer pro-actief als er iets veranderd, verbeterd en dergelijke kon
worden.
Wat een heerlijkheid om met jou te werken!
Trainer
 
De kick-off vorige week kunnen we als geslaagd beschouwen. Vanuit diverse collega's, zowel p&o als psa, werd terug gegeven dat de hele bijeenkomst "opvallend anders" was en dat de door jullie gespeelde scene's zeer herkenbaar waren. Vooral de eerste was uit het leven gegrepen en heeft ook na afloop voor de nodige discussie gezorgd. Het merkbare markeringspunt dat we met deze kick-off wilde aanbrengen is gelukt. Ook het appél om individueel en gezamenlijk te zoeken naar de balans tussen wat de regel op papier is en wat de relatie in de praktijk vraagt is bij velen bijgebleven. Het realisme waarmee jullie de scene's hebben neergezet zijn hierbij bepalend geweest. Missie geslaagd! Bedankt voor je commitment-prikkels en als er wederom aanleiding is om jullie expertiese in te roepen dan hoor je van ons.
Gemeente 
 
Ik word bijna stil van deze prachtige evaluatie...
We zijn met elkaar iets heel moois aan het neerzetten bij deze organisatie.
Trainer
 
Ze gaf aan dat ze voor dit soort trainingen altijd gebruik maakte van Hetsen
& Visschers i.v.m. het niveau van de acteurs.
Voor 'lichtere' trainingen werkt ze eerder met acteurs van .. en die zijn minder ervaren en soms te licht voor bepaalde trajecten.
Acteur 
 
Wij hebben ook een prima gevoel over de middag. De prettige samenwerking en jullie spel was zeer gewaardeerd. De problematiek was goed getroffen en jullie begeleiding van het publiek was uitstekend. Jullie spontane en respectvolle humor werkte uitstekend op het publiek en gaven hen optimaal de ruimte ook spontaan een bijdrage te leveren. Het verdere programma is ook naar wens verlopen. De reacties van de deelnemers waren positief. Nu is het weer aan ons om daadwerkelijk wat met de benoemde knelpunten iets te gaan doen.
Nogmaals bedankt en verder veel succes. Indien we in de toekomst op enig moment weer acteurs nodig hebben, weten we jullie zeker te vinden.
Samenwerkingsverband van organisaties 
   
Wij waren héél tevreden, goede ervaring!
Trainer diversiteit bij vrouwelijke artsen 
 
Ik denk met bijzonder veel plezier terug aan de twee zeldzaam goede
trainingsdagen begin december.
Kortom, wat mij betreft een groot succes, erg leerzaam en nuttig.
Ik heb er baat bij gehad!
Deelnemer/trainer
 
Bedankt voor de leuke en leerzame training.
Deelnemer/ trainer
 
Gezien de mondelinge reacties kan ik niet anders dan tevreden zijn.Het spel was prima met de juiste accenten en de kern die erin zat is goed doorgekomen en sloot ook aan op de inhoud van de presentaties..
Symposium rond Veiligheid en gedrag
   
Complimenten voor de eerste cursusdag. Er werd met wat scepsis naar toe
gekeken, maar iedereen die ik gisteren gesproken heb was zeer positief
over de hele dag. Dat is vrij uniek.
Gemeente Goes
  
Ik werk al meer dan 12 jaar met dit bureau. Ik vind hen top. Zeer goed op alle niveaus in trainingen. Grote impact. Niet alleen in "vaardigheden en gedrag'; ook overstijgende niveaus (of diepere in de Bateson pyramide). Hebben bovendien ervaring met de Baak, bijvoorbeeld in DNM. Ik kan ze zeer aanbevelen.

 

Nieuwsgierig naar meer? Neem contact met ons op om te horen wat we voor u kunnen betekenen.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Uw vraag of reactie
Verificatie code*
 

* De verficatie code is: 12787

'Late Night' Show
Op een ontspannen en interactieve wijze uw onderwerp of thema onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een show à la ‘Late Night'!... meer >

Laaggeletterdheid
Weet jij waar je laaggeletterdheid aan kunt herkennen?... meer >

Leren omgaan met mondige ouders à la Luizenmoeder?
Die vinden we niet raar, we vinden ze alleen maar heel bijzonder.... meer >

Waarom storytelling werkt?
Een persoonlijk verhaal verbindt en raakt. Storytelling kun je leren. Leren hoe het jouw verhaal wordt! ... meer >