Home  >  Trainingen  >  Presentatie trainingen  >  Presentatietraining neemt spreekangst weg!

Presentatietraining neemt spreekangst weg

Bij sommige mensen breekt het angstzweet uit bij het idee te moeten spreken in het openbaar. Menigeen ziet dagenlang op tegen het houden van een presentatie voor een zaal vol collega's. Speciaal voor hen biedt Acteur- en Trainingsbureau Hetsen & Visschers een presentatietraining.  Hiermee zal het presenteren van bijvoorbeeld een plan beduidend makkelijker gaan. Aan de hand van trainingen of workshops helpt een trainingsacteur om van spreekangst af te komen. Enthousiasme en overtuigingskracht komen ervoor in de plaats.
 

Presentatietraining: Leren presenteren met een trainingsacteur 

Een professionele, ervaren trainingsacteur oefent met de deelnemers het houden van een goede presentatie of speech. Tijdens de workshops en oefeningen let de acteur onder meer op de lichaamshouding, het gebruik van de stem, overtuigingskracht en op de manier waarop de cursist interactie probeert te bewerkstelligen met zijn toehoorders. Hij voorziet de cursisten tijdens de presentatietraining van feedback. Deze kan direct worden toegepast tijdens het vervolg van de training. Ook in de nabespreking krijgen de deelnemers persoonlijke feedback. Het geven van presentaties verloop hierdoor in het vervolg veel soepeler. 

Trainingsacteurs: ook voor diverse andere trainingen

Trainingsacteurs van bureau Hetsen & Visschers zijn ook inzetbaar voor diverse andere trainingen op het gebied van gedrag en vaardigheden. Denk hierbij aan trainingen in het houden van functioneringsgesprekken, sociale vaardigheidstrainingen, coaching in beter samenwerken, een leiderschaptraining of een training 'hulp bij zakelijke gesprekken'. In ons landelijke netwerk van meer dan 70 acteurs, actrices en co-trainers is altijd een geschikte train(st)er te vinden voor de wensen en doelen van uw training en organisatie.
 

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Uw vraag of reactie
Verificatie code*
 

* De verficatie code is: 10908

'Late Night' Show
Op een ontspannen en interactieve wijze uw onderwerp of thema onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een show à la ‘Late Night'!... meer >

Laaggeletterdheid
Weet jij waar je laaggeletterdheid aan kunt herkennen?... meer >

Leren omgaan met mondige ouders à la Luizenmoeder?
Die vinden we niet raar, we vinden ze alleen maar heel bijzonder.... meer >

Waarom storytelling werkt?
Een persoonlijk verhaal verbindt en raakt. Storytelling kun je leren. Leren hoe het jouw verhaal wordt! ... meer >